{filedir_1}25092012_dost_wolfsburg_s.jpg
  • VOLGENDE

    Dost met Wolfsburg in halve finale

  • VORIGE

    Sijsling geeft geblesseerd op

Tags:

Real Madrid zorgt voor vernedering Barcelona

Real Madrid heeft voor de 38e keer in de clubhistorie de finale van de Copa del Rey bereikt. De club van trainer José Mourinho zorgde voor een verrassing door Barcelona in Camp Nou met 3-1 te verslaan. Na het 1-1 gelijkspel uit de eerste wedstrijd is dat voor de Madrilenen ruim voldoende voor een plaats in de finale.

Hoewel Barcelona in de competitie uitstekend presteert, lijkt er toch wat zand in de anders zo geoliede machine te zitten. Vorige week werd in de Champions League met 2-0 verloren van AC Milan en ook tegen Real Madrid kreeg Jordi Roura, de vervanger van de zieke Tito Vilanova, zijn ploeg niet aan de praat.

Waar Lionel Messi bijna de hele wedstrijd onzichtbaar was, eiste aan de andere kant Cristiano Ronaldo de hoofdrol voor zich op. De Portugees schoot in de dertiende minuut raak uit een door hemzelf afgedwongen penalty. Na iets minder dan een uur spelen maakte hij er na voorbereidend werk van Angel di Maria ook 0-2 van.De avond werd voor Barcelona nog pijnlijker toen Raphaël Varane met een rake kopbal ook zijn duit in het zakje mocht doen. De 1-3 van Jordi Alba in de voorlaatste minuut was niet meer dan een eretreffer.De tegenstander van Real in de bekerfinale wordt woensdag bekend. Sevilla en Atlético Madrid staan dan voor de tweede keer tegenover elkaar. Atlético verdedigt een 2-1 voorsprong uit de thuiswedstrijd.

286 views
Geplaatst op 26/02/13 23:09

0 0

REACTIES VIA FACEBOOK

REAGEER OP DEZE VIDEO

Melding bij nieuwe reacties

Reacties op deze video

GERELATEERDE VIDEO’S

Sporteditie op Facebook Twitter Sporteditie

Copyright © Sporteditie.nl 2013 | Contact | mobiel | Partners: FTW.nl, Skoften.net, Kees TM, Fail.nl, PiCDUMP