{filedir_1}18062012_haase_s.jpg
  • VOLGENDE

    Haase baalt van afstraffing in Ahoy

  • VORIGE

    Vergeer: het is genoeg geweest

Tags:

Hoogerland woensdagochtend naar Nederland

Johnny Hoogerland komt woensdagochtend met het vliegtuig terug naar Nederland. De gehavende renner van Vacansoleil lag sinds vorige week in een Spaans ziekenhuis, nadat hij was aangereden door een auto. Hij kreeg maandag, na het succesvol doorstaan van een CT-scan, al te horen dat hij naar huis mocht.

Bij terugkomst in Nederland zal de 29-jarige Zeeuw naar Ziekenhuis Amstelland in Amstelveen worden gebracht, meldt zijn ploeg dinsdag. Daar zal hij enkele dagen blijven en een begin maken met zijn revalidatie. "Ik kijk ernaar uit om met de revalidatie te beginnen", laat hij weten.

Hoogerland is blij dat hij het Spaanse ziekenhuis kan verlaten. "Dit is wel fantastisch natuurlijk. De pijn is aan het afnemen en ik voel me best monter, al heb ik veel rust nodig. De longfoto toonde een marginale verbetering, maar de belemmeringen om vervoerd te worden zijn weg."

Na het ongeluk werden bij Hoogerland vijf gebroken ribben, stukjes afgebroken bot aan de wervelkolom en een gekneusde lever vastgesteld.

126 views
Geplaatst op 12/02/13 17:40

0 0

REACTIES VIA FACEBOOK

REAGEER OP DEZE VIDEO

Melding bij nieuwe reacties

Reacties op deze video

GERELATEERDE VIDEO’S

Sporteditie op Facebook Twitter Sporteditie

Copyright © Sporteditie.nl 2013 | Contact | mobiel | Partners: FTW.nl, Skoften.net, Kees TM, Fail.nl, PiCDUMP