{filedir_1}01092011_engeland_s.jpg
  • VOLGENDE

    Arsenal voorlopig zonder Arteta

  • VORIGE

    WK-kwalificatieduel Libië verplaatst

Tags:

Haase verliest tegen Djokovic

Robin Haase heeft vrijdag in de kwartfinale van het masterstoernooi in Monte Carlo niet voor een stunt kunnen zorgen. De 25-jarige Hagenaar bood bij vlagen goed verweer tegen Novak Djokovic, maar kon de mondiale nummer één niet verrassen: 6-4, 6-2. Djokovic neemt het in de halve eindstrijd op tegen Tomas Berdych.
Haase, die voor het eerst in de kwartfinale van een masterstoernooi stond, toonde in de eerste set aan dat Djokovic dit seizoen niet onverslaanbaar is. Nadat hij in de openingsgame direct toesloeg, liep de Serviër nog wel uit naar 4-1. Daarna kwam de Nederlander sterk terug tot 4-4. Een nieuwe break van Djokovic besliste toch de set.

In het tweede bedrijf had Haase, die meer fouten begon te maken, aanvankelijk weinig in te brengen. Djokovic schakelde een tandje bij en nam een 4-0 voorsprong. Even leek nog een scenario als in de eerste set mogelijk, maar Djokovic maakte een break van Haase direct ongedaan.

De nummer 55 van de wereld weigerde zich echter bij een nederlaag neer te leggen en kwam terug tot 5-2. Opnieuw kon hij een breekpunt niet bevestigen, Djokovic benutte na een uur en zeventien minuten zijn tweede wedstrijdpunt.

Voor de 24-jarige Djokovic wacht zaterdag een treffen met Berdych. De als zesde geplaatste Tsjech was na bijna drie uur te sterk voor Andy Murray (3) met 6-7 (4), 6-2, 6-3. Berdych had al drie van de voorgaande vijf ontmoetingen met de Schot gewonnen.

449 views
Geplaatst op 20/04/12 15:25

0 0

REACTIES VIA FACEBOOK

REAGEER OP DEZE VIDEO

Melding bij nieuwe reacties

Reacties op deze video

GERELATEERDE VIDEO’S

Sporteditie op Facebook Twitter Sporteditie

Copyright © Sporteditie.nl 2013 | Contact | mobiel | Partners: FTW.nl, Skoften.net, Kees TM, Fail.nl, PiCDUMP