{filedir_1}05012012_rojer_s.jpg
  • VOLGENDE

    Rojer snel klaar in Rotterdam

  • VORIGE

    Hoogerland woensdagochtend naar Nederland

Tags:

Haase baalt van afstraffing in Ahoy

Robin Haase vond het 'verschrikkelijk' om in Ahoy kansloos te verliezen. "Ik denk dat ik normaal begon. Ik serveerde oké, zat er bij de return oké bij. Zodra ik een break achter kwam was het een eenzijdige partij." Zodra de loting bekend was, had Haase al gezien dat Ernests Gulbis een pittige tegenstander was. "Nou, hij was pittig."

Dat Gulbis, die aan een klein uur genoeg had om met Haase af te rekenen, 132e staat, zegt de Nederlander niet zoveel. "Deze jongen heeft een veel hoger niveau. Aan de andere kant zegt die ranking ook wel iets. Hij is vorig jaar niet lang geblesseerd geweest."

Haase probeerde tegen de ontketende Let verschillende tactieken. "Ik kon er ook geen wedstrijd meer van maken. Alles wat ik probeerde pakte hij aan. Hij sloeg alles weg."

Vorige week stond Haase in Zagreb nog in de halve finale. "Daar kwam alles wat op de training goed ging eruit." Het was voor de Hagenaar een teken dat het werk met zijn nieuwe trainer Marcos Gorriz resultaat heeft. "De klik was er al meteen. Ik ben blij dat het ook in wedstrijden lukte."

Haase wist dinsdag als enige Nederlandse deelnemer de tweede ronde van het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam niet te bereiken. Igor Sijsling en Thiemo de Bakker lieten zich eerder in Rotterdam wel van hun goede kant zien.

195 views
Geplaatst op 12/02/13 17:55

0 0

REACTIES VIA FACEBOOK

REAGEER OP DEZE VIDEO

Melding bij nieuwe reacties

Reacties op deze video

GERELATEERDE VIDEO’S

Sporteditie op Facebook Twitter Sporteditie

Copyright © Sporteditie.nl 2013 | Contact | mobiel | Partners: FTW.nl, Skoften.net, Kees TM, Fail.nl, PiCDUMP