{filedir_1}20012012_delpotro_s.jpg
  • VOLGENDE

    Del Potro overleeft matchpoints

  • VORIGE

    'Nadal: geen Miami en Indian Wells'

Tags:

Derksen stopt als hoofdredacteur VI

Johan Derksen stopt per 1 augustus als hoofdredacteur van Voetbal International. Dat maakte WPG Uitgevers dinsdag bekend. Derksen is al 36 jaar werkzaam voor VI, waarvan de laatste dertien jaar als hoofdredacteur. Hij blijft wel aan als columnist en als hoofdredacteur van de boekenuitgeverij van VI.

Derksen, die voor zijn aantreden bij VI profvoetballer was, zette VI de laatste jaren stevig op de kaart. Inmiddels is het weekblad uitgegroeid tot een succesvol mediamerk, met een televisieprogramma, een radiostation, een website, een database en een boekenuitgeverij.

De vervanging van Derksen, die zijn vertrek eerder al aankondigde, wordt intern opgelost. Thijs van Veghel, de huidige redactiechef, wordt als hoofdredacteur de journalistieke leidsman. Tom van Hulsen, al geruime tijd adjunct-hoofdredacteur, is benoemd tot operationeel hoofdredacteur en wordt in die functie verantwoordelijk voor de financiën, de eindredactie, fotoredactie en de lay-out.Derksen is bij het grote publiek vooral bekend van zijn televisiewerkzaamheden. Zo is hij al jaren vaste analist van het populaire programma Voetbal International en kwam hij onlangs met een eigen talkshow, waarin hij bekende voetbalpersoonlijkheden een uur lang aan de tand voelt.

426 views
Geplaatst op 26/02/13 16:05

0 0

REACTIES VIA FACEBOOK

REAGEER OP DEZE VIDEO

Melding bij nieuwe reacties

Reacties op deze video

GERELATEERDE VIDEO’S

Sporteditie op Facebook Twitter Sporteditie

Copyright © Sporteditie.nl 2013 | Contact | mobiel | Partners: FTW.nl, Skoften.net, Kees TM, Fail.nl, PiCDUMP