{filedir_1}17102012_livestrong_s.jpg
  • VOLGENDE

    'Armstrong biedt Livestrong excuses aan'

  • VORIGE

    Wielrenster Cooke stopt per direct

Tags:

Ajax terug uit Brazilië

Ajax is maandag teruggekeerd in Nederland, nadat het afgelopen week doorbracht in Rio de Janeiro. De Amsterdammers sloten het trainingskamp in Brazilië zondag af met een wedstrijd tegen Vasco da Gama. De stadsclub was met 1-0 te sterk voor Ajax.

Ryan Babel kijkt ondanks het verlies met een goed gevoel terug op de trainingsweek. "Ik ben positief voor de tweede seizoenshelft. We hebben lekker getraind en zijn als team naar elkaar toegegroeid. Als we de goede lijn van de wedstrijd tegen Utrecht door kunnen trekken, kunnen we veel bereiken. We zijn klaar voor Feyenoord."

De spits stond sinds oktober aan de kant met een schouderblessure, maar lijkt zondag tegen Feyenoord zijn rentree te kunnen maken. "Het is heerlijk om weer op het veld te staan zonder pijn te voelen. Nu is het zaak om zo snel mogelijk wedstrijdfit te worden." Babel speelde tegen Vasco da Gama de hele tweede helft mee en kreeg nog een grote kans op de gelijkmaker, maar stuitte op de keeper.Bij Ajax zit Babel in elk geval weer goed in zijn vel. "Hier spelen is een stap vooruit, een hele grote stap vooruit ten opzichte van Duitsland. Veel mensen hebben positief gereageerd op mijn komst en op de ontwikkeling van mijn spel. Het enige dat ik nu wil is de tweede seizoenshelft veel spelen en de stijgende lijn doorzetten die ik voor mijn blessure te pakken had."Na het 2-2 gelijkspel eerder dit seizoen in De Kuip, waarbij Ajax tot twee keer toe een voorsprong verspeelde en in de laatste minuut een tegentreffer om de oren kreeg, heerst er een gevoel van revanche bij de Ajacieden. "We hebben wel wat recht te zetten ja", stelt middenvelder Christian Eriksen. "Her en der zaten deze week nog wel wat slordigheden, maar die moeten er tegen Feyenoord helemaal uit zijn."Ook aanvoerder Siem de Jong ziet de wedstrijd tegen Feyenoord met vertrouwen tegemoet. "Het gevoel in de groep is nu wel anders dan vorig jaar. We staan nu maar drie punten achter op koploper PSV. Maar we moeten zorgen dat we in een flow komen. Dat we een gevoel van onoverwinnelijkheid krijgen."

316 views
Geplaatst op 14/01/13 19:50

0 0

REACTIES VIA FACEBOOK

REAGEER OP DEZE VIDEO

Melding bij nieuwe reacties

Reacties op deze video

GERELATEERDE VIDEO’S

Sporteditie op Facebook Twitter Sporteditie

Copyright © Sporteditie.nl 2013 | Contact | mobiel | Partners: FTW.nl, Skoften.net, Kees TM, Fail.nl, PiCDUMP